14 Ιουνίου, 2024

Για Μια Καλύτερη Ζωή

Ανακοίνωση της ΑΝΙΜΑ για το δεύτερο Lockdown

Η περίθαλψη άγριων ζώων συνεχίζεται και στο δεύτερο lockdown!

Αγαπητοί φίλοι της φύσης και της άγριας ζωής
-Ο Σταθμός της ΑΝΙΜΑ, επί της Μενελάου 134, Καλλιθέα, θα είναι ανοιχτός καθημερινά και Σαββατοκύριακα, από τις 9 πμ έως και τις 5 μμ
-Για να φέρετε ένα ζώο στον Σταθμό στέλνετε SMS στο 13033:
1 κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας ,όπου 1 ο λόγος εξόδου που αντιστοιχεί στην αιτιολογία Επίσκεψη στον γιατρό (καλύπτει και την επίσκεψη σε κτηνίατρο). Μας παραδίδετε το ζώο σε χαρτόκουτο ή ειδικό κλουβί μεταφοράς από την είσοδο, χωρίς να μπείτε στον χώρο. Για να επιστρέψετε στο σπίτι, σας εφοδιάζουμε με μια βεβαίωση, ότι την συγκεκριμένη ώρα παραδώσατε για περίθαλψη ένα τραυματισμένο ζώο.
-Για να αποστείλετε ζώο από την επαρχία (εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν), αν δεν αναλαμβάνει τη διαδικασία το δασαρχείο ή η θηροφυλακή, κατ΄ αρχήν μαθαίνετε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, διότι σίγουρα θα τροποποιηθούν ή και θα καταργηθούν κάποια. Σε περίπτωση που δεν έχει λεωφορείο μπορείτε να αναζητήσετε μια μεταφορική, δεν χρεώνει περισσότερο. Κατά τη μεταφορά του ζώου στέλνετε πάλι το SMS με την αιτιολογία 1. Για να επιστρέψετε σπίτι σας θα σας στέλνουμε με SMS ή στο viber μήνυμα με το όνομά σας και την βεβαίωση ότι την συγκεκριμένη ώρα αποστείλατε τραυματισμένο ζώο. Ελπίζουμε αυτό να σας καλύψει σε πιθανό έλεγχο. Το ίδιο ισχύει και για αποστολές με πλοία.
-Οι εργαζόμενοι της ΑΝΙΜΑ και ένας μικρός αριθμός εθελοντών θα μπορούν με ειδική άδεια από αύριο να μετακινούνται από τις 9 πμ μέχρι τις 7 μμ εντός Αττικής για να καλύπτουν μεταφορές ζώων και τροφών. Αν στέλνετε ζώα από την επαρχία καλό είναι να μην φτάνουν μετά τις 7μμ.
-Αν δεν υπάρχει τρόπος άμεσης αποστολής από την επαρχία θα σας φέρνουμε σε επαφή με τον πλησιέστερο εκπαιδευμένο συνεργάτη μας ή θα σας δίνουμε λεπτομερείς οδηγίες μέχρι να μπορέσει το ζώο να ταξιδέψει.
Η ΑΝΙΜΑ σας εύχεται να παραμείνετε υγιείς εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι, να κάνετε κουράγιο μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια και να συνεχίσετε να αγαπάτε τη φύση με πάθος.
RSS
Follow by Email
Facebook20
Twitter20
YouTube